5.3.2020

5.3.2020

Kokoukset on tänä vuonna pidetty Koskelassa kerhohuoneessa jonka hallituksen jäsen Leena Rautavaara on onnistunut saamaan maksutta käyttöömme.

Maaliskuun kokouksessa puheenjohtajana toimi Olli Anikari Pirjo Tuohimaan sairasloman takia

Kokouksesta olivat poissa myös uudet jäsenet Marjatta Salminen ja Lasse Solman

Hallitus päätti jatkaa osa-aikaisen toiminnanjohtajan hakua ja Marjut Klinga jatkaa osa-aikaisena vielä huhtikuun ajan.

Päätettiin myös siirtää uuden jäsenkortin hankintaa vuodella. Jos sinulla ei ole korttia tai se on huonossa kunnossa ota yhteyttä toimistoon niin selvitetään kortin saanti mahdollisuudet
Taloussyistä myös päätettiin luopua kahden muistutuslaskun käytöstä eli seuraava muistutus tulee vielä maaliskuun aikana ja jos sen unohtaa maksaa niin Tsilarin tulo ja sp-tiedotteiden saanti lakkaa.

Taloudenhoitaja Risto Lindgrenin ehdotus palkkion pitämisestä viime vuoden tasolla vaikka tehtävämäärä kasvaa hyväksyttiin.

Toimiston remontin pitäisi valmistua maaliskuun aikana- Hallitus pyrkii pitämään avajaiset pääsiäisen aikaan. Samassa yhteydessä järjestetään myyntivaraston karsintamyynti eli runsaasti tarjouksia tiedossa.

Kotisivujen ilmettä ollaan uudistamassa. Muutama vapaaehtoinen on jo ilmoittautunut mutta mukaan mahtuu vielä. Jos homma kiinnostaa laita viestiä byrooseen.
Facebook ryhmissä on teknisiä ongelmia joihin ottaisimme mielellään asiantuntijaneuvoja jos joku tuntee niitä asioita.’

Virve Kuuttarelta ja Heikki Paunoselta on tulossa uusi kirja ”skrivaa snygisti” joka on tarkoitus saada painettua joukkorahoituksella. Tutustu aiheeseen alla olevasta linkistä

Hallitus käsitteli myös kevätkokouksen 12.3 asialistaa jossa on esillä mm. sääntömuutos-ehdotukset jotka löytyvät kotisivuilta www.stadinslangi.fi sekä kolmen eri jäsenen
lähettämien kirjeiden vastaukset. Tule kokoukseen kuulemaan lisää.

Päätöksistä lisää tietävät joko varapj. Olli Anikari ollibullin67@gmail.com tai byroo 045-186 7238