Tsilari

Stadin Slangi ry:n jäsenlehti

Tsilari on Stadin Slangi ry:n jäsenlehti. Se ilmestyy vuonna 2021 5 kertaa. Tsilari on jäsenetu ja sendataan kaikille jäsenille himaan tai sit sen voi tilaa vuosikertana. Tsilaris skrivataan Stadista ja slangist, minnaillaan gamloi juttui ja tsekataan, mitä nyyaa Stadis tapahtuu. Suurin osa jutuist on skrivattu slangiks. Sen skrivaajat ja fotarit on messis ilman liksaa. Voidaanki varmaan diivailla, ett meil on yks boltsin snygeimpii vapaaehtosvoimin koottui aviiseit. Tsilarin irtonumeroit voi slumppaa Stadin Slangi ry:n byroosta, Akateemisest kirjakaupasta tai Rosebudista. Tsilarii voi lukee kans netis näköislehtenä.

Tsilarin toimitus

Tsilarin s-posti: tsilari@stadinslangi.fi
Päätoimittaja: Seppo Palminen
Toimitussihteeri: Tiina Linna
Toimituskunta: Valtteri Hellgren, Risto Kolanen, Virve Kuutar, Mikko-Olavi Seppälä

Tsilarin hakemisto

Tsilarin hakemiston hittaat osotteest: https://sanat.csc.fi/wiki/Tsilari
Hakemistos on jo bulisti Tsilareita eli hittaat siellä juttui tai tiettyi skrivaajii hakusanoilla. Tsiigaa alla ohjeet.
Homma on siis viel kesken, mut jos sul on jotain palautetta tai sust ois kliffaa olla messis hakemistoo duunaamas, ni skrivaa meilii: virve.kuutar@gmail.com.

Hakemiston käyttöohjeet ja lisäinfoo

Tsilarin nimi

Tsilarin nimi tulee sanoist ”till säljaren”. Se meinaa ylimääräst lehtee tai sähkösanomaa, jonka dilkkaaja sai pitää tai blisaa omaan piikkiin. Nykyään moni bonjaa tsilarin gosariks, eikä enää minnaa gamlaa merkitystä. Se on hävinny niinku lehtien blisaajat gartsoilta.

Ilmoitukset

Tsilaris julkastaan mielellään stadilaisten firmojen ilmotuksii. Me voidaan kans jeesaa tekstin kääntämises slangiks. Tsiigaa ilmotusten hintoi : Mediakortti