Jäsenyys

Stadin Slangi ry:ssä on jäseniä vajaa 2800 (31.3.2021). Jäsenille järjestetään slangi-iltoja, elävän musiikin joroja, retkiä lähelle ja  kauemmaksi, sekä muita rientoja. Isommat tapahtumat, kuten v. 2018 järjestetty fotonäyttely Signen mestat ennen ja nyt, tarjoavat myös muille kuin jäsenille erinomaisen mahdollisuuden tutustua stadilaisiin perinteisiin ja Stadin historiaan.

Yhdistyksen jäsenet saavat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Tsilari-lehden, jossa kerrotaan yhdistyksen tulevista suunnitelmista sekä julkaistaan kuvia ja kertomuksia menneistä tapahtumista. Lehti tarjoaa myös erinomaisen foorumin jäsenistölle kirjoittaa omia stoorejaan Stadista elämänsä eri vaiheilta. Niitä lukiessa monille palautuvat mieleen omat lapsuus- ja nuoruusmuistot. Ja käydäänpä lehden palstoilla välillä kipakkaakin keskustelua eri asioista vaikkapa Stadin slangista ja sen oikeista sanoista. Tsilari on hyvä väline tallentaa Stadiin ja stadilaisuuteen liittyviä perinteitä. Sehän onkin Stadin Slangi ry:n perimmäinen tarkoitus.

Jos haluat liittyä mukaan vireään yhdistykseen, niin täytä alla oleva jäsenhakemus lomake. Saat bamlaa slangii ja vaikket sitä bonjaiskaan, niin saat silti liittyy jäseneks. Pääasia, että stadilaiset perinteet ja niiden säilyttäminen kiinnostavat.

Jäsenhakemus

Jäsenmaksu on 35€/v

  Valitse
  uusi jäsenosoitteen muutos

  ......................................

  Sukunimi (pakollinen)

  Etunimet (pakollinen)

  Osoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Puhelin (suotavaa)

  Sähköposti

  Äidinkieli
  suomiruotsimuu

  Syntymäpaikka

  Syntymäaika (muodossa vvvv.kk.pp), pakollinen)


  Sukupuoli (pakollinen)


  Olen:

  ........................

  minulle saa lähettää tietoa yhdistyksen tapahtumista sähköpostitse ja tekstiviestein

  Mahdollisen suosittelijan nimi ja yhteystiedot