Syyskokous

Stadin Slangin syyskokous järkätään 24.11. klo 17 Hotelli Arthurin eli Kristikan bulissa juhlasalissa (Vuorikatu 19).

Syyskokouksessa valkataan hallitukseen 3 jäsentä kahdeks vuodeks ja 2 varajäsentä yhdeks vuodeks. Sit siellä käsitellään vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä sääntömuutos ja valkataan toiminnantarkastajat.

Täältä hittaat syyskokouksessa käsittelyyn tulevien asioiden esittelyt. Ne ilmestyvät tänne sitä mukaan, kun hallitus saa omat esityksensä niistä valmiiksi..

Hallituksen esitys uusiks säännöiks on http://stadinslangi.fi/wordpress/wp-content/uploads/2021/10/Saantomuutosesitys.pdf . Gamlat säännöt sä hittaat tästä Stadin slangi ry:n säännöt Kyse on gamlojen sääntöjen freesauksesta vastaamaan tätä päivää.

Tsiigaa alta hallituksen ehdotukset ens vuoden talousarvioks ja toimintasuunnitelmaks: