Fotoskaba

SIGNE BRANDER FOTOSKABA SLUUTTAS

Yhdistys käynnisti vuoden alussa fotoskaban Suomi100v hengessä ja tuumas päivittää fotot tämän päivän tasolle. Ei siis niinkään teknisesti vaan ajankuvan kannalta.
Haaste tuntui olevan hieman liian laaja ja sato ei ollut kovinkaan buli. Joukossa oli kuitenkin ihan helmiäkin joista parhaat palkittiin eilisessä Brander illassa Kaisiksen tunnelmaan sopivassa raflassa.
Fotoja tullaan näkee Tsilarissa ja varmaan myös täällä himasaitillakin.
Skabaa dumaroivat oma jäsenemme Raimo Kuitunen sekä Kamera-lehden ex-päätoimittaja, fotauksen maikka Pekka Punkari.

Skaban kärkinimet olivat friiduja kun kakkoseksi tuli Merryt Santanen ja skaban vinnas Marit Henriksson. Palkinnoiksi yhdistys lahjoitti Kimmo Pälikön fotokirjan Art Helsinki, ensi vuoden fotokalenterin sekä pienisummaisia lahjakortteja slangituotteisiin.

ryhmäkuva