Etusivu

Stadin Slangi ry on Härmän bulein kotiseutujengi. Joskus enne slangii ei saanu skoles bamlaa, eikä aina himassakaa, eikä varsinkaan sitä voinu bamlaa monis duuneis. Nyt slangii kuulee ja näkee jo mediaski. Gamla slangi voi olla junnuille retrokieltä ja junnuil on sanoi nykymaailmast, mitä kaikki ei bonjaa, mut on bulisti sanoi, mitä käyttää jangsterit ja starbut. Meil on yhteine kieli! Mut eihä slangii kuuluis ja näkyis missään, jos ei aina ois ollu niit rohkeit friidui ja kundei, jotka on sitä käyttäny – skrivannu ja bamlannu!

Stadin Slangi ry on sen eturivin jengin oma yhdistys. Slangi on kliffaa, reteet, rohkeet. Jos säki oot, ni liity jäseneks.

Ajankohtaista

TOIMISTONHOITAJAKSI TARJA VALLI

Stadin Slangi ry:n toimistonhoitajaks pestattiin 1.9. alkaen Tarja Valli, ku on käytännössä hoitanut tehtävää keväästä asti. Päivystykset byroolla Hämeentie 67 jatkuu tiistaisin ja torstaisin klo 14–17. Tarja vastailee jatkossa myös slangijengin puhelimeen ja meileihin.

STADIN FRIIDU JA STADIN KUNDI

Stadin Slangi ry valitsee vuosittain Stadin Friidun ja Stadin Kundin.
Ne ovat buleimpia kunnianosoituksia, jotka stadilainen voi saada. Tänä vuonna haimme ”stadilaisia, ei välttämättä syntyperäisiä, rentoja, reiluja, jeesaavia ja perinteitä vaalivia. Tosi stadilainen diggaa slangii, on omien gartsojen dallaaja ja hyvällä tavalla dorka”.

Foto: Raimo Kuitunen


Stadin Friidu 2021 on Hanna Nohynek, THL:n ylilääkäri
Stadin Kundi 2021 on Eero Huovinen, Helsingin emerituspiispa

Molemmat palkitut esitellään Stadin Slangin lehdessä Tsilarissa 3/2021.

Slangin toimisto

Slangin byroo ja Slangilafka on auki tiistaisin ja torstaisin klo 14 – 17. Käy slumppaamas snygei kamoi: kniigoi, musaa, kortteja, kledjuja ja vilt muuta.

GLAIDUU SYKSYY HELA JENGILLE !

.