Etusivu

Hyvää äitienpäivää! Puheenjohtaja Harri Saksala, Varapuheenjohtaja Soile Tammisto ja hallituksen sihteeriMikko-Olavi Seppälä keskustelevat äitienpäivävideolla ja Tommi Lindell laulaa. https://www.youtube.com/watch?v=FUFC2frVBy0&t=8s

Stadin Slangi ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2021 ja syyskokous 2020 pidetään keskiviikkona 26.5.2021 klo 17 etäyhteyksin sekä Helsingissä Hotel Arthurissa, Vuorikatu 17. Kokousjärjestelyistä tiedotetaan piakkoin lisää.

Stadin Slangin helmikuussa valittu uusi hallitus järjestäytyi 11.3.2021. Puheenjohtaja on Harri Saksala, varapuheenjohtaja Soile Tammisto, sihteeri Mikko Seppälä, tiedottaja Valtteri Hellgren ja muina jäseninä Outi Havia, Risto Kolanen ja Timo Pakkanen. Hallituksen varajäsenenä toimii Matti Herlevi. Yhdistyksen taloudenhoitajaksi valittiin Risto Lindgren.  

Yhdistyksen entinen toiminnanjohtaja Marjut Klinga on käytettävissä siirtymäkauden ajan ja perehdyttää seuraajansa tehtäviin. 

Tsilari-jutut ja ehdotukset Stadin Kundiksi ja Friiduksi tervetulleita 

Tsilarin 2/2021 toimittaa Risto Kolanen. Jutut ja juttuehdotukset ovat tervetulleita 31.3. mennessä, osoite vanha tuttu tsilari@stadinslangi.fi. 3/2021 lehdestä alkaen päätoimittajana on Seppo Palminen.

Helsinki-päivä 12.6. lähestyy. Ehdotukset vuoden 2021 Stadin Kundiksi ja Stadin Friiduksi voi jo stikkaa hallituksen jäsenille! 

Slangiterveisin,  Vuoden 2021 hallitus 

onnea valituille!!! Hallitus tiedottaa jatkosta pikapuoliin.


Tsilari 02 ilmestyy huhtikuun lopulla.
Hallitus on nimittänyt vt.päätoimittajaksi Risto Kolasen.
Aineistot 20.3 mennessä toimisto@stadinslangi.fi