Etusivu

Stadin Slangi ry on Härmän bulein kotiseutujengi. Joskus enne slangii ei saanu skoles bamlaa, eikä aina himassakaa, eikä varsinkaan sitä voinu bamlaa monis duuneis. Nyt slangii kuulee ja näkee jo mediaski. Gamla slangi voi olla junnuille retrokieltä ja junnuil on sanoi nykymaailmast, mitä kaikki ei bonjaa, mut on bulisti sanoi, mitä käyttää jangsterit ja starbut. Meil on yhteine kieli! Mut eihä slangii kuuluis ja näkyis missään, jos ei aina ois ollu niit rohkeit friidui ja kundei, jotka on sitä käyttäny – skrivannu ja bamlannu!

Stadin Slangi ry on sen eturivin jengin oma yhdistys. Slangi on kliffaa, reteet, rohkeet. Jos säki oot, ni liity jäseneks.

Tapahtuu seuraavaks:

su 19.12. klo 15 Snygeimmät joulubiisit, tsiigaa lisäinfoo Toiminta

Snygit joulukortit

Nyt on julkastu snygei joulukorttei, mis on slangitekstei. Käy slumppaamas byroosta! Tsiigaa lisää infoo: Jallun joulukortit – hittaat muuten infoo kuudel eri kielel, jos ei slangii lasketa!

Byroo

Slangin byroo ja Slangilafka ovat auki tiistaisin ja torstaisin klo 14 – 17. Käy slumppaamas snygei kamoi: kniigoi, musaa, kortteja, kledjuja ja vilt muuta. Nyt on saatavilla myös uusi suomi-slangi-sanakirja.

GLAIDUU TALVEN VENAUSTA HELA JENGILLE !

.