Etusivu

Hyvää pääsiäistä. Byroo palvelee jälleen alkaen 6.4 ti ja to kello 15-17.

Stadin Slangin helmikuussa valittu uusi hallitus järjestäytyi 11.3.2021. Puheenjohtaja on Harri Saksala, varapuheenjohtaja Soile Tammisto, sihteeri Mikko Seppälä, tiedottaja Valtteri Hellgren ja muina jäseninä Outi Havia, Risto Kolanen ja Timo Pakkanen. Hallituksen varajäsenenä toimii Matti Herlevi. Yhdistyksen taloudenhoitajaksi valittiin Risto Lindgren.  

Yhdistyksen entinen toiminnanjohtaja Marjut Klinga on käytettävissä siirtymäkauden ajan ja perehdyttää seuraajansa tehtäviin. 

Yhdistetty syys- ja kevätkokous siirtyy toukokuulle 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi hallitus päätti siirtää yhdistyksen kevätkokouksen toukokuulle. Ajankohta ja kokousjärjestelyt ilmoitetaan myöhemmin. Myös yhdistyksen syyskokous 2020 on edelleen pitämättä, joten tulevassa kokouksessa tullaan käsittelemään molempien vuosikokousten asiat: vuoden 2020 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien kertomus, vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio ynnä muut sääntömääräiset asiat. Myös yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus esittää vuosikokouksen käsiteltäväksi jotakin asiaa ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle vähintään kolme viikkoa ennen kokousta. 

Tsilari-jutut ja ehdotukset Stadin Kundiksi ja Friiduksi tervetulleita 

Tsilarin 2/2021 toimittaa Risto Kolanen. Jutut ja juttuehdotukset ovat tervetulleita 31.3. mennessä, osoite vanha tuttu tsilari@stadinslangi.fi. 3/2021 lehdestä alkaen päätoimittajana on Seppo Palminen.

Helsinki-päivä 12.6. lähestyy. Ehdotukset vuoden 2021 Stadin Kundiksi ja Stadin Friiduksi voi jo stikkaa hallituksen jäsenille! 

Slangiterveisin,  Vuoden 2021 hallitus 

onnea valituille!!! Hallitus tiedottaa jatkosta pikapuoliin.

HUOM!! SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2021 ON PÄÄTETTY SIIRTÄÄ MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN.
SEURAA TIEDOTTEITA!!


Tsilari 02 ilmestyy huhtikuun lopulla.
Hallitus on nimittänyt vt.päätoimittajaksi Risto Kolasen.
Aineistot 20.3 mennessä toimisto@stadinslangi.fi