Etusivu

 SYYSKOKOUS VALITSI kundivoittoisen hallituksen!!

varajäsenetkinp

Kaisiksen tunnelmalliseen raflaan oli dallannut 91 friidua ja kundia päättämään ensi vuoden toiminnasta ja taloudesta. Ja tietty valitsemaan nyyaa hallitusta tuleville kahdelle vuodelle. Ja mikäs oli valitessa maukkaiden pullakahvien äärellä.

Kokousta valittiin johtamaan Matti Herlevi ja sihteeriksi Marjut Klinga. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Heikki Orasmaa ja Eva Rehbinder. Ääntenlaskijoiksi valittiin Virve Obolgogiani, Seppo Töyräs ja Lasse Solman.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin mutinoitta ja jäsenmaksukin päätettiin pitää ennallaan.

Henkilövalinnoissa päästiinkin sitten äänestämään kahteen kertaan. Hallituksen vapautuvia neljää paikkaa tavoittelivat kaikki erovuoroiset ja lisäksi Olli Anikari, Valtteri Hellgren, Raimo Kuitunen ja Seppo Palminen. Äänestyksen jälkeen valituiksi tulivat jatkamaan Pirkko Haapala, Jaakko Perkiökangas ja Esko Vepsä joista Vepsä sai eniten ääniä 58kpl. Nykyisen hallituksen jäsenistä putosi Riitta Rannikko ja hänen tilalleen nousi Seppo Palminen.

Varajäsentenkin kohdalla saatiin kokoon vaali kun ehdokkaita ilmoitettiin 4 kpl. Anikari,Hellgren, Kuitunen ja Rannikko. Valituiksi tulivat Kuitunen ja Anikari.

Onnea valituille ja kiitos Riitalle monivuotisesta hallitusyhteistyöstä.

 

vanhatsyrkka

jygelibileet

Stadin hissaa

DC 3 nousee ehkä vikan kerran malmin ketsulta…